New Rhythm and Brass

New Rhythm and Brass Onderdeel van onze vereniging is New Rhythm and Brass. Dit orkest bestaande uit leden van het fanfarecorps, speelt muziek die zijn oorsprong vindt in de periode van de Duitse dans- en schlagermuziek vanaf de zestiger jaren tot nu. Grote bekende is natuurlijk de band van James Last, maar daarnaast wordt er ook Noord- en Zuid-Amerikaanse en populaire muziek toegevoegd aan het repetoire van de band.

De muzikale leiding van het orkest is in handen van Klaas van der Meer.Het orkest is in omvang kleiner dan het Fanfarecorps en daarom goed te boeken voor kleine ruimtes.

Ook op jaarmarkten, dorpsfeesten en besloten feesten is het orkest een waardevolle aanvulling op een programma! De aansprekende muziek wordt door een brede doelgroep gewaardeerd. Wilt u het orkest boeken? Neem voor het afstemmen van prijzen contact op via het contactformulier.

Maestro Saturday
Maestro
Vier Grunneger Maestro's dirigeren het orkest: burgemeester Adriaan Hoogendoorn, weervrouw Harma Boer, presentator Erik Hulsegge en zangeres Wia Buze onder
Goud van Oud Jaarsconcert 30/12/2022
Goud van Oud Jaarsconcert
Goud van Oud met als speciale gast: Jan Henk de Groot.
Grunneger Maestro's dirigeren het orkest
Burgemeester Adriaan Hoogendoorn, weervrouw Harma Boer, presentator Erik Hulsegge en zangeres Wia Buze gaan de uitdaging aan! Op zaterdag 8 oktober gaan
Wia Buze en Harma Boer Last Thursday
Wia Buze en Harma Boer