Lid worden?

Speel je een instrument of wil je graag een instrument leren spelen zoals trompet, bugel, saxofoon, slagwerk, hoorn, trombone, bariton of bas? We repeteren op donderdagavond van 19.30 tot 21.30 in ons verenigingsgebouw aan de Meint Veningastraat 51 in Hoogezand. Wil je een keer komen kijken? Neem dan even contact op via de contact pagina.

Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam 29/10/2020
Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam
Het Fanfarecorps H.S. is dit jaar te gast bij de serie populaire koopavondconcerten in Cultuurcentrum Van Beresteyn in Veendam.
Huldigingen tijdens de ledenvergadering 03/07/2020
Huldigingen tijdens de ledenvergadering
Gisteren vond de uitgestelde ledenvergadering van onze vereniging plaats. Vanwege de corona-versoepelingen kon deze vergadering eindelijk plaatsvinden,
De repetities zijn weer los
Sinds 18 juni zijn we voorzichtig weer begonnen met de repetities van het muziekkorps. We houden ons strikt aan de regels van de RIVM, dus alle muzikanten
Serenades in Midden-Groningen 25/03/2020
Serenades in Midden-Groningen
Een aantal leden hebben het idee opgepakt om in deze moeilijke en bijzondere tijden serenades te gaan geven in Midden-Groningen. Zondagavond werd er gespeeld
Meer over Tea Stamhuis
Sinds de zomer van 2019 staat er een nieuwe dirigente voor het muziekkorps. Inmiddels heeft ze haar eerste concert met onze vereniging inmiddels gehad.