De vereniging

De vereniging Fanfarecorps H.S. (Hoogezand-Sappemeer) is een actieve muziekvereniging die bestaat uit een muziekkorps in fanfarebezetting en blaasorkest 'New Rythm and Brass'.

Als muziekvereniging in Hoogezand-Sappemeer werken we aan ‘een nieuwe jas’ voor het fanfarecorps; met bekende, lichte muziek op aansprekende locaties. We werken aan samenwerkingen met de muziekschool en met basisscholen. De reacties zijn positief en de concerten worden door een groeiend publiek enorm gewaardeerd.

Voor meer informatie en boekingen kunt u terecht bij het secretariaat. Fanfarecorps H.S. is opgericht in 1900 en is niet weg te denken uit de geschiedenis van Hoogezand-Sappemeer. Sinds 2012 stond het orkest enkele jaren onder leiding van José Toribio gevolgd door Tea Stamhuis. Nu heeft Heerko Koops het stokje overgenomen. De repetities worden gehouden op de donderdagavond in ons eigen verenigingsgebouw in Hoogezand.

Maestro Saturday
Maestro
Vier Grunneger Maestro's dirigeren het orkest: burgemeester Adriaan Hoogendoorn, weervrouw Harma Boer, presentator Erik Hulsegge en zangeres Wia Buze onder
Goud van Oud Jaarsconcert 30/12/2022
Goud van Oud Jaarsconcert
Goud van Oud met als speciale gast: Jan Henk de Groot.
Grunneger Maestro's dirigeren het orkest
Burgemeester Adriaan Hoogendoorn, weervrouw Harma Boer, presentator Erik Hulsegge en zangeres Wia Buze gaan de uitdaging aan! Op zaterdag 8 oktober gaan
Wia Buze en Harma Boer Last Thursday
Wia Buze en Harma Boer