Huldigingen tijdens de ledenvergadering 03/07/2020

Huldigingen tijdens de ledenvergadering Gisteren vond de uitgestelde ledenvergadering van onze vereniging plaats. Vanwege de corona-versoepelingen kon deze vergadering eindelijk plaatsvinden, maar iedereen moest zich natuurlijk wel aan de anderhalve meter richtlijnen houden. Het hoogtepunt van de vergadering is ieder jaar weer de huldiging van de leden die 25, 40 of 50 lid zijn of zo lang muzikant zijn. Dit jaar waren dat Lidy, Stoffer, Hilda en Dorien. Lidy werd gehuldigd omdat ze 50 jaar lid is van de vereniging, Hilda was 40 jaar lid en Dorien en Stoffer werden gehuldigd omdat ze respectievelijk 25 jaar en 40 jaar muzikant waren. Hoewel Dorien was eigenlijk al 27 jaar muzikant, dus voor haar was het zeker een verrassing. Naast deze huldigingen werd de oud-papier commissie bedankt voor hun jarenlange werk en verdiensten voor de vereniging. Bé kreeg bloemen voor zijn bestuurswerk van de afgelopen jaren en Margriet werd zelfs 'lid van verdienste' vanwege haar jarenlange bestuurswerkzaamheden. Vanwege de corona maatregelen kon de voorzitster geen speldjes opspelden, maar indien mogelijk, waren er familieleden gevraagd deze eer te verrichten.

Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam 29/10/2020
Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam
Het Fanfarecorps H.S. is dit jaar te gast bij de serie populaire koopavondconcerten in Cultuurcentrum Van Beresteyn in Veendam.
De repetities zijn weer los
Sinds 18 juni zijn we voorzichtig weer begonnen met de repetities van het muziekkorps. We houden ons strikt aan de regels van de RIVM, dus alle muzikanten
Serenades in Midden-Groningen 25/03/2020
Serenades in Midden-Groningen
Een aantal leden hebben het idee opgepakt om in deze moeilijke en bijzondere tijden serenades te gaan geven in Midden-Groningen. Zondagavond werd er gespeeld
Meer over Tea Stamhuis
Sinds de zomer van 2019 staat er een nieuwe dirigente voor het muziekkorps. Inmiddels heeft ze haar eerste concert met onze vereniging inmiddels gehad.
Goud van Oud met Agnes Woltjes 29/12/2019
Goud van Oud met Agnes Woltjes
Gisteravond vond voor de vierde keer het Goud van Oudconcert plaats in theater Kielzog in Hoogezand. Tussen Kerst en de jaarwisseling geeft het muziekkorps