Ouder & Kinder concert met de muziek van Disney!

Ouder & Kinder concert met de muziek van Disney! Op 8 april kwam een grote groep ouders en kinderen  naar het Kielzog om te genieten van de mooiste muziek uit Disney films.  De kinderen zongen mee met muziek uit Frozen, Planes en Belle en het Beest. Ook werd het het korps door een aantal kinderen gedirigeerd en werden alle instrumenten gedemonstreerd aan de het publiek.

Samen muziek maken is leuk en leerzaam. Daarom start Fanfarecorps H.S. dit najaar met het Ouder & Kind Orkest.  In dit orkest leer je als ouder samen met je kind (tegelijkertijd) een instrument bespelen. Je motiveert elkaar en vindt samen je plaats in de muziekvereniging. De eerste editie is een pilot waaraan kinderen (en hun ouders) vanaf ongeveer 9 jaar gratis mee mogen doen. Interesse om mee te doen met het Ouder & Kind Orkest? Neem dan contact op via de contactpagina.

New Rhythm and Brass treedt op in Vlagtwedde Today
New Rhythm and Brass treedt op in Vlagtwedde
Blaasorkest 'New Rhythm and Brass' is op 16 juni te vinden op de landbouwbeurs in Vlagtwedde.Tussen
New Rhythm and Brass treedt op in de tuin van huize Voor Anker Thursday
New Rhythm and Brass treedt op in de tuin van huize Voor Anker
New Rhythm and Brass treedt bij mooi weer op in de tuin van huize Voor Anker.
Met de bus door Midden-Groningen 25/05/2019
Met de bus door Midden-Groningen
Na het succes van vorig jaar hebben we ook dit jaar een rondje Midden-Groningen gedaan in een bus van het
Gezellig kinderconcert.