New Rhythm and Brass

New Rhythm and Brass Onderdeel van onze vereniging is New Rhythm and Brass. Dit orkest bestaande uit leden van het fanfarecorps, speelt muziek die zijn oorsprong vindt in de periode van de Duitse dans- en schlagermuziek vanaf de zestiger jaren tot nu. Grote bekende is natuurlijk de band van James Last, maar daarnaast wordt er ook Noord- en Zuid-Amerikaanse en populaire muziek toegevoegd aan het repetoire van de band.

De muzikale leiding van het orkest is in handen van Klaas van der Meer.Het orkest is in omvang kleiner dan het Fanfarecorps en daarom goed te boeken voor kleine ruimtes.

Ook op jaarmarkten, dorpsfeesten en besloten feesten is het orkest een waardevolle aanvulling op een programma! De aansprekende muziek wordt door een brede doelgroep gewaardeerd. Wilt u het orkest boeken? Neem voor het afstemmen van prijzen contact op via het contactformulier.

Kinderconcert 01/04/2023
Kinderconcert
Op 1 of 2 april geeft het muziekkorps een concert voor de jongsten onder ons: het kinderconcert!
Meerkorpsenconcert 03/06/2023
Meerkorpsenconcert
Naast onze vereniging kunt u tijdens dit concert ook genieten van een aantal korpsen uit de omgeving.
Sing-a-long concert 30/12/2023
Sing-a-long concert
Zing mee met de bekende melodieën tijdens dit concert.
New Rhythm & Brass in de Ruyterflat 11/01/2023
New Rhythm & Brass in de Ruyterflat
Vanavond speelde blaasorkest New Rhythm & Brass in de Ruyterflat in Hoogezand. Het was na de coronaperiode weer één van de eerste muziekavonden.
Oudjaar met Jan Henk de Groot 31/12/2022
Oudjaar met Jan Henk de Groot
Eindelijk na drie jaar kon er gisteravond weer een oudjaarsconcert gegeven worden. Afgelopen jaren kon het helaas niet doorgaan vanwege de coronapandemie,
Kerstavond in Zuidlaren 25/12/2022