Berichten

Goud van Oud 30/12/2017
Goud van Oud
Gisteravond 29 december bracht de vereniging het concert 'Goud van Oud(jaar)' in theater Kielzog in Hoogezand. Na het succes van het Top 2000 concert vorig jaar speelde het muziekkorps de mooiste muziek uit de laatste vijf decennia. Alex Vissering begeleidde het publiek langs nummers van Tom Jones, Neil Diamond en Rod Stuart. Ook bracht hij nummers uit zijn eigen repertoire begeleid door de muzikanten van de vereniging. Hij bracht leuke anekdotes zoals in het programma Top 2000 à Go go en een paar van zijn favoriete nummers aller tijden van onder andere Willy Nelson en de Stones.
Havenfeest Uitwellingerga
Ook dit jaar was blaasorkest Rhythm and Brass weer van de partij op het havenfeest in de haven 'Hart van Friesland' in Uitwellingerga. Tijdens deze avond op 30 september werd het recreatie seizoen afgesloten door de vast gasten van het recreatiecentrum. Er is niet alleen een haven, maar gasten kunnen ook overnachten in het appartementencomplex. De haven ligt centraal in het Friesche merengebied vlak bij Sneek en natuurlijk het Sneekermeer. Het orkest verzorgde de muziek tijdens het eten. In tegenstelling tot vorig jaar, toen het heerlijk weer was, lieten de weergoden ons deze keer in de steek. Pas tijdens zonsondergang was de zon even te zien.
Borkum Musikfestival 19/06/2017
Borkum Musikfestival
Na maanden repeteren waren we afgelopen zaterdag te gast op het '2e Borkum Musikfestival'. Prachtig weer, met de boot, veel spanning onder de muzikanten, maar ook heel veel gezelligheid en luisteren hoe andere verenigingen het er afbrachten. We haalden 80 punten en werden derde in onze divisie. 's Avonds heerlijk gezellig gegeten in Hoogezand en teruggekeken op een mooie dag.
Vereniging wint Tine-Clevering prijs 23/05/2017
Jolt en José hebben gisteren uit handen van Commissaris van de Koning René Paas de Tine Clevering-Meijer Prijs 2017 in ontvangst genomen. De vereniging heeft deze prijs gekregen naar aanleiding van een plan voor een 'ouder en kind'-orkest. Het Prins Bernhard Cultuurfonds had een oproep gedaan voor ideeën om de dalende ledenaantallen bij muziekverenigingen tegen te gaan. De vereniging krijgt een bedrag van 5000 euro om dit plan nu uit te werken.
Top 2000 concert 01/01/2017
Top 2000 concert
Afgelopen vrijdag vond in theater Het Kielzog in Hoogezand ons Top 2000 concert plaats. De gehele avond klonken melodieën uit de Top 2000 voor een enthousiast publiek. The Eagles, The Beatles, Boudewijn de Groot, Claudia de Breij en natuurlijk Bohemian Rhapsodie van Queen, allemaal kwamen ze voorbij. De avond werd gepresenteerd door speciale gast en singer/songwriter Maarten Peters. Hij werd door het korps begeleid en bracht ook solo op gitaar nummers van Sting en The Beatles ter gehore. Na maanden repeteren was het voor de muzikanten een onvergetelijke avond. Op naar 2017!

Walt Disney Concert 08/04/2018
Walt Disney Concert
Een concert voor het hele gezin, met de mooiste muziek uit diverse Walt Disney films. Het concert zal plaatsvinden in het Kielzog in Hoogezand. Binnenkort
Dodenherdenking 04/05/2018
Dodenherdenking
Het muziekkorps verleent haar medewerking aan de Jaarlijkse Dodenherdenking op de Stille Hof in Hoogezand.
Zomer Avond Concert 21/06/2018
Zomer Avond Concert
Het muziekkorps treedt op tijdens het Zomer Avond Concert in het Voor Anker in Hoogezand. Aanvang 19.00 uur.
Rondje Midden Groningen 23/06/2018
Rondje Midden Groningen
Het muziekkorps gaat deze dag op tournee naar een aantal woon en verzorgingstehuizen in de gemeente Midden Groningen.
Goud van Oud Concert 29/12/2018
Goud van Oud Concert
Wegens het groot succes wederom op de agenda. Het Goud van Oud Concert in het Kielzog in Hoogezand. De gast artiest is nog niet bekend. Maar waarschijnlijk