Druk weekend 16/06/2024

Druk weekend Vanmiddag speelde blaasorkest ‘New Rhythm and Brass’ op de landbouwbeurs in Vlagtwedde. Ondanks het slechte weer, vaderdag, het EK voetbal en Delfsail was het er toch gezellig druk. We werden gastvrij ontvangen en de alles was goed geregeld zodat het zeker weer een gezellige middag werd. Voor de leden van het orkest was het een druk muzikaal weekend want gisterochtend was er voor de gehele vereniging nog een aubade aan een echtpaar dat 60 jaar getrouwd was. Zestig jaar geleden had het toenmalige muziekkorps op een trouwdag ook een aubade verzorgd. Best wel bijzonder dus.

7 kilometer van Martenshoek 29/09/2024
7 kilometer van Martenshoek
New Rhythm and Brass treedt op tijdens de 7 kilometer van Martenshoek
New Rhythm & Brass '4Mijl4You' 12/10/2024
New Rhythm & Brass '4Mijl4You'
Blaasorkest 'New Rhythm & Brass' treedt op bij de 4Mijl4You in Haren
Pietenorkest Intocht Sinterklaas 16/11/2024
Pietenorkest Intocht Sinterklaas
Het Pietenorkest treedt op tijdens de intocht van Sinterklaas in Hoogezand en Sappemeer.
Jubileumconcert, Reis door de tijd met HS 04/01/2025
Jubileumconcert, Reis door de tijd met HS
De vereniging bestaat 125 jaar! We reizen tijdens dit concert door de tijd met muziek van vroeger en nu.
De locatie is Theater Kielzog in Hoogezand.
Koopavondconcert Veendam 24/04/2025
Koopavondconcert Veendam
Net als het Fanfarecorps H.S. is het dit jaar ook een jubileum voor de koopavondconcerten in Veendam. Dus dubbel feest!
Matinee in het Ufkeshuus 06/07/2024
Matinee in het Ufkeshuus
Vanmiddag verzorgde het muziekkorps een concert in het Ufkeshuus in Siddeburen. Bij mooi weer zou het concert buiten plaatsvinden, maar gezien de slechte
TT Assen New Rhythm and Brass 06/07/2024
TT Assen New Rhythm and Brass
Vorige week zondag vermaakte 'New Rhythm and Brass' het publiek voorafgaand aan de TT in Assen met vrolijke klanken terwijl de toeschouwers in grote aantallen
Intocht avondvierdaagse 2024 01/06/2024
Intocht avondvierdaagse 2024
Gisteravond was de vereniging weer present bij het Huis van Bestuur en Cultuur in Hoogezand. Daar liep de route van de intocht van de avondvierdaagse langs
De vlag is weer in top 12/05/2024
De vlag is weer in top
Vanmorgen vroeg om 09:00 hebben Esther en Martin op trompet weer de muzikale begeleiding verzorgd van de 'Dag van de verpleging'  in het Martiniziekenhuis.