Sing a long, la la la! 31/12/2023

Sing a long, la la la! Gisteravond vond in theater Kielzog het Sing-a-long-concert plaats van onze vereniging. Een avond lang smartlappen, musicalmelodiƫn, klassiekers en muziek uit films. De presentatie was in handen van Janet van Weeren en het korps stond onder leiding van Heerko Koops. Het was alweer de zesde keer dat het muziekkorps zo vlak voor de jaarwisseling een concert gaf. Voorgaande jaren was er elke keer een prominente muzikale gast, maar nu kon het publiek zelf zijn beste beentje voorzetten en meezingen met de muziek. De teksten werden geprojecteerd op het doek zodat het ook voor de minder tekstvaste zangers en zangeressen geen probleem moest zijn om mee te zingen.

Meerkorpsen concert 23/03/2024
Meerkorpsen concert
Meerdere korpsen uit de gemeente Midden-Groningen geven deze avond een fantastisch concert in de Vredekerk in Hoogezand.
Leuk kinderconcert 14/10/2023
Leuk kinderconcert
Vanmiddag vond in de foyer van het Huis van Cultuur en Bestuur een kinderconcert plaats van ons muziekkorps. Het concert werd gepresenteerd door Annelotte
4 mijl for you 2023 08/10/2023