Kerstavond in Zuidlaren 25/12/2022

Kerstavond in Zuidlaren Gisteravond speelde een koperensemble uit het muziekkorps tijdens de kerstavond in de Ontmoetingskerk in Zuidlaren. Voorafgaand van de dienst speelden de groep verschillende kerstnummers om de kerkgangers muzikaal op te warmen. Het thema van de dienst was 'Levenslicht' en de samenzang van de koralen tijdens de dienst werd begeleid door de organist en het koperensemble. Tijdens de collecte klonk 'Mary's Boy Child' in een bewerking van Philip Sparke. Daarnaast kon het publiek genieten van de nummers 'Noël', 'Ave Maria' en 'De herdertjes lagen bij nachte' uitgevoerd door een solist en piano. Al met al een mooie en muzikale dienst.

Kinderconcert 01/04/2023
Kinderconcert
Op 1 of 2 april geeft het muziekkorps een concert voor de jongsten onder ons: het kinderconcert!
Meerkorpsenconcert 03/06/2023
Meerkorpsenconcert
Naast onze vereniging kunt u tijdens dit concert ook genieten van een aantal korpsen uit de omgeving.
Sing-a-long concert 30/12/2023
Sing-a-long concert
Zing mee met de bekende melodieën tijdens dit concert.
New Rhythm & Brass in de Ruyterflat 11/01/2023
New Rhythm & Brass in de Ruyterflat
Vanavond speelde blaasorkest New Rhythm & Brass in de Ruyterflat in Hoogezand. Het was na de coronaperiode weer één van de eerste muziekavonden.
Oudjaar met Jan Henk de Groot 31/12/2022
Oudjaar met Jan Henk de Groot
Eindelijk na drie jaar kon er gisteravond weer een oudjaarsconcert gegeven worden. Afgelopen jaren kon het helaas niet doorgaan vanwege de coronapandemie,
Zondagmiddagconcert 28/11/2022