Drukke week New Rhythm and Brass

Drukke week New Rhythm and Brass Afgelopen week waren de muzikanten van blaasorkest 'New Rhythm and Brass' druk in de weer. Vorige week zaterdag speelden zij bij het parcours van de 4 mijl. Zo'n 22000 lopers liepen voorbij tijdens het zeer zonnige en warme hardloopfestijn. Voor de hardlopers was het misschien te warm, maar voor de muzikanten ideaal weer. Woensdag 17 oktober verzorgde het orkest een optreden in de Ruyterflat in Hoogezand. In de gemeenschappelijke ruimte van het appartementencomplex konden de bewoners genieten van muziek van toen en nu.
Goud van Oudjaar met Erwin de Vries 30/12/2018
Goud van Oudjaar met Erwin de Vries
Gisteravond presenteerde de vereniging weer haar inmiddels traditionele 'Goud van Oudjaar'-concert. Speciale gast was Erwin de Vries die, naast eigen
Sint is weer in het land 17/11/2018