Rondje Midden-Groningen 24/06/2018

Rondje Midden-Groningen Gisteren heeft de vereniging  een rondje Midden-Groningen gedaan in een bus van het Nationaal Bus Museum. Het muziekkorps verzorgde een miniconcert op drie locaties in onze nieuwe gemeente: woonzorgcentrum Gockingaheem in Noordbroek, het Ufkeshuis in Siddeburen en de dag werd afgesloten met een optreden in de Ruyterflat in Hoogezand. Sinds 1 januari vormen Slochteren, Menterwolde en Hoogezand-Sappemeer een nieuwe gemeente en het leek ons ontzettend leuk om op deze manier kennis te maken met de verschillende locaties in de gemeente 'Midden-Groningen'. Onze chauffeur Johan bracht ons op alle locaties en overal werden we gastvrij ontvangen en brachten we een programma van muziek van Disney films tot Neil Diamond en Tom Jones. Elk optreden werd afgesloten met de mars 'Sons of the Brave'. De ontzettend gezellige dag werd afgesloten in het verenigingsgebouw met een gezamenlijke maaltijd.

Goud van Oud Jaars Concert m.m.v. Erwin de Vries 29/12/2018
Goud van Oud Jaars Concert m.m.v. Erwin de Vries
de derde editie van het Goud van Oud Jaarsconcert met muziek uit de Top 2000. Dit jaar o.a. op het programma: Queen, Ramses Shaffy, Leonard Cohen en Elton
Optreden New Rhythm and Brass 12/07/2018
Optreden New Rhythm and Brass
Gisteren trad het blaasorkest New Rhythm and Brass op in de tuin van de Saskiahof in Hoogezand. De bewoners genoten van de muziek vanaf de jeu de boule
Tuinconcert 22/06/2018
Gisteren verzorgden we een tuinconcert bij huize Voor Anker in Hoogezand. Gezien de buitentemperatuur vond het concert binnen plaats. Ook de regenbuien
Bowlen in Eelde 24/04/2018
Bowlen in Eelde
Vorige week organiseerde de activiteiten commissie een gezellige bowlingavond in Eelde. Eerst werd er gegeten en daarna kon iedereen zijn bowlingtalent
Ouder & Kinder concert met de muziek van Disney!
Op 8 april kwam een grote groep ouders en kinderen  naar het Kielzog om te genieten van de mooiste muziek uit Disney films.  De kinderen zongen